Private Games – James Patterson

Private games

July 2012: The Games have arrived in London. Preparations have gone flawlessly and the stage is set for one of the greatest ever showcases of sporting excellence. But one man has a devastating plan. Having waited years for this chance, he is now ready for vengeance.When Sir Denton Marshall, a key member of the London Olympic organising committee, is found decapitated in his garden, Peter Knight, head of Private London, is called to the scene. Private are working with the organising committee on the security for the Games, so Denton Marshall was a valuable client. But there is a more personal link: Marshall was also the fiancé of Knight’s mother.Having only recently lost close friends and colleagues at Private London in a fatal plane crash, this is another torturous blow for Knight and threatens to push him over the edge. But it soon becomes clear that Denton Marshall’s murder is no isolated incident, and that the killer’s number one target is the Games itself.As the most talented athletes in the world gather in London, Knight knows he must find Sir Denton’s killer. Thousands of lives are at stake…

Mijn mening

‘Private Games’ van James Patterson was het eerste boek in de Private series die ik heb gelezen. Een beetje raar natuurlijk, maar dat maakte niet dat het boek onbegrijpbaar was. Je kunt de boeken makkelijk als losstaande boeken lezen, maar het is toch net even iets leuker als je ze in de goede volgorde leest.

Hier nog even de links naar de Private recensie en de Private London recensie.

Het verhaal in dit boek gaat over de Olympische Spelen in Londen. Private wordt ingehuurd om de spelers van de Olympische Spelen te beveiligen. Een lid van het Olympisch Comité wordt vermoord en een Britse journaliste krijgt een brief van degene die de aanslag opeist. Dan begint het pas.

Ik heb de Olympische Spelen behoorlijk goed gevolgd en dat maakt dit boek gewoon net even wat spannender. James Patterson heeft zijn verhaal goed gebaseerd op de realiteit, en dat zorgde ervoor dat ik het boek in één ruk heb uitgelezen. Er zitten flink wat spannende momenten in en dat maakt dit boek zo goed.

Eindoordeel

Het verhaal van ‘Private London’ van James Patterson is goed opgebouwd, is realistisch en zeker een aanrader als je van spannende boeken houdt!

Specificaties

Private Games by James Patterson
Series: Private #3
Published by Random House Inc.
Genres: Thriller
Pages: 496
ISBN: 9780099568742

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *