Private London – James Patterson

Private London

For Hannah Shapiro, a beautiful young American student, this particular nightmare began eight years ago in Los Angeles, when Jack Morgan, owner of Private – the world’s most exclusive detective agency – saved her from a horrific death. She has fled her country, but can’t flee her past. The terror has followed her to London, and now it is down to former Royal Military Police Sergeant Dan Carter, head of Private London, to save her all over again.

Carter draws on the global resources of Private in a desperate race against the odds. But the clock is ticking… Private may be the largest and most advanced detection agency in the world, but the only thing they don’t have is the one thing they need – time.

Mijn mening

Je hebt al eerder over James Patterson en de Private serie kunnen lezen. Private London is deel 2 in de serie, maar gaat niet over de Private afdeling in de VS, maar in London (zoals je misschien wel begreep uit de titel).

‘Private London’ gaat over Hanna Shapiro wiens leven een aantal jaar geleden door Jack Morgan, eigenaar van Private, een groot privĂ©-detective bureau, is gered. Ze is nu gevlucht van de VS naar Londen, waar ze studeert. Maar helaas achtervolgt het ongeluk haar naar Londen, want ze wordt ontvoerd en Private London wordt ingeschakeld om haar te redden. Maar in dit geval is de ontvoering niet wat het lijkt te zijn. De werknemers van Private London moeten flink wat moeite doen om Hanna vrij te krijgen…

Eindoordeel

‘Private London’ van James Patterson is weer niet uit mijn handen te leggen. James Patterson schrijft op een dergelijke manier dat verhalen van zijn hand superspannend zijn en je zo snel mogelijk wilt weten hoe het afloopt.

Deze maand is het NaNoWriMo en drie keer raden van wie we de eerste motivatiemail kregen? Juist ja, James Patterson. Hoe gaaf is dat!

Specificaties

Private London by James Patterson
Series: Private #2
Published by Cornerstone
Genres: Thriller
Pages: 368
ISBN: 9781846058318

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *