My soul to steal – Rachel Vincent

My soul to steal

Working things out with Nash – her maybe boyfriend – is hard for Kaylee. She’s already coping with being a teenage banshee. Worse, Nash’s gorgeous ex-girlfriend just transferred to their school. Sabine’s no ordinary girl. She’s a mara, a real-life walking nightmare. Draining people’s energy through their darkest dreams sustains Sabine…and makes her Kaylee’s top suspect in a cluster of super-creepy deaths. To win back Nash, Kaylee’s determined to unearth the truth. But Sabine knows the deathly secrets of Kaylee’s subconscious – and she’s not afraid to use them to get whatever and whoever she wants..

Mijn mening

Inmiddels is ‘My soul to steal’ van Rachel Vincent alweer het vierde deel in de Soul Screamers serie. Je hebt al eerder kunnen lezen over het eerste deel My soul to take, het tweede deel My soul to save en het derde deel My soul to keep. Let op, als je die nog niet hebt gelezen, hier staan spoilers.

In het vorige deel lazen we over de gevaarlijke drug “Demon Breath”. Nu heb je inmiddels uitgevonden wie er verslaafd is aan Demon Breath, namelijk Nash. Dit zorgt voor complicaties in de relatie tussen Nash en Kaylee. Maar dat is niet het enige. Het ex-vriendinnetje van Nash komt naar hun stadje, en komt ook bij hen op school! Om het nog gecompliceerder te maken, is Sabine ook nog eens een Mara, een demon die zichzelf voedt met de angsten van andere mensen. Maar natuurlijk is dit niet het enige wat Kaylee bezig houdt, want er is een demon die kinderen van school vermoord….

Eindoordeel

‘My soul to steal’ van Rachel Vincent is weer een boek dat lekker weg leest, en nu de relatie tussen Nash en Kaylee wat moeilijker is geworden en er andere personen worden geïntroduceerd, maakt dat dit boek net wat spannender is als de voorgaande boeken.

Specificaties

My soul to steal by Rachel Vincent
Series: Soul screamers #4
Published by Harper Collins UK
Genres: Fantasy
Pages: 384
ISBN: 9780778304784

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *