Naked Heat – Richard Castle

naked heat

When New York’s most vicious gossip columnist is found dead, Heat uncovers a gallery of high profile suspects. Heat’s investigation is complicated by her surprise reunion with superstar magazine journalist Jameson Rook. Sexual tension fills the air as Heat and Rook embark on a search for a killer among celebrities and mobsters, singers and hookers, pro athletes and shamed politicians.

Mijn mening

Je hebt al mijn eerste review van de Castle boeken hier kunnen lezen, en dit is het tweede boek.

In ‘Naked Heat’ van Richard Castle heeft Rook net een artikel gepubliceerd over Nikki Heat en ondanks dat ze hem hierom haat, werkt ze toch weer met hem samen. Dit keer wordt roddeljournalist Cassidy Towne vermoord en werken Rook en Heat samen om dit op te lossen. Voor Rook komt deze moord wel heel dichtbij, want hij kent Cassidy persoonlijk, maar daarom is hij des te meer gedreven om de moord op te lossen.

Eindoordeel

Wat ‘Naked Heat’ leuker maakt dan het eerste deel is dat Rook en Heat meer op elkaar ingespeeld zijn, de schrijver voelt zich gemakkelijker en dat maakt dat dit boek niet alleen grappig is maar ook lekker om weg te lezen. Ben je een van de Castle tv serie, dan zijn de boeken van Castle zeker leuk om te lezen. Er wordt regelmatig gerefereerd aan de serie, maar ook de echte levens van de acteurs worden soms vermeld.

Specificaties

Naked heat by Richard Castle
Series: Nikki Heat #2
Published by Hyperion books
Genres: Thriller
Pages: 448
ISBN: 9781781166291

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *