Versplinterd – Karin Slaughter

versplinterd

Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in zijn hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt zich een ongekende kracht in haar los. Een kracht die de man fataal wordt. Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation krijgt de leiding over het onderzoek, maar al snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending en blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan. Karin Slaughter laat enkele hoofdrolspelers uit het zeer succesvolle Triptiek terugkeren in een uiterst beklemmend verhaal over gijzeling, misbruik en moord.

Mijn mening

Zoals je misschien nu wel doorhebt, ben ik helemaal weg van Karin Slaughter. Het eerste boek wat ik hier behandeld heb, is “Een lichte koude huivering“.

Versplinterd is het tweede boek in de Atlanta reeks en ik heb dit als eerste gelezen. Lekker handig, als je wikipedia verkeerd leest! Vandaar dat ik sommige dingen al niet snapte. Maar goed, het boek gaat over Georgia Bureau of Investigation Agent Will Trent. Hij is een beetje een vage gast, maar wel goed in zijn werk.

In Versplinterd gaat het om een vrouw die thuis komt en een insluiper treft die met een mes in zijn hand boven het dode lichaam van haar dochter hangt. Maar, niets is wat het lijkt en Wil moet uit zien te vinden hoe het nou wel in elkaar zit.

Eindoordeel

Zoals altijd zijn de boeken van Karin Slaughter grafisch beschreven, en superspannend. Ook ‘Versplinterd’ laat je niet los en heb ik dus ook binnen een paar dagen uitgelezen. Bij Karin Slaughter is het ook gewoon zo dat je ervan houdt of niet.

Specificaties

Versplinterd by Karin Slaughter
Translator: Ineke Lenting
Series: Will Trent #2
Published by De Bezige Bij
Genres: Thriller
Pages: 438
ISBN: 9789023464808

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *