My soul to keep – Rachel Vincent

my-soul-to-keep

Aside from the whole I scream when someone is about to die thing, Kaylee Cavanaugh’s life has gotten better. She’s getting to know her dad, doing okay in school and has a hot new boyfriend who understands her in every way. Until the hellion Avari starts tempting everyone with an exotic new drug–demon’s breath…. MY SOUL TO STEAL Now on shaky ground with Nash Hudson, Kaylee is taking their relationship easy. But then Sabine–Nash’s ex–storms into their lives. She’s determined to get Nash back and there’s nothing she won’t do to remind him of what they had. And since Sabine has special abilities of her own, Kaylee is headed into a battle she’s not sure she can win…. REAPER –First time in print!– Though Tod Hudson died two years ago, thanks to his job as a Reaper he’s never had to move on or let go of his family–no matter how much Nash would like him to! But few people know about how he came to accept the job of claiming souls….

Mijn mening

‘My soul to keep’ van Rachel Vincent is het derde boek in de Soul Screamers serie. Het eerste deel is My Soul to take en het tweede deel is My Soul to Save.

In dit boek gaat banshee (bean sidhe) Kaylee met haar vriendje Nash op zoek naar de verstrekker van de gevaarlijke drugs Demon Breath. Deze drugs komt uit The Netherworld, waar ook de demonen vandaan komen, vandaar die naam. Er zijn al mensen verslaafd en die gaan er dood aan, of worden zo gek dat ze in een inrichting terecht komen. Als Kaylee erachter komt dat iemand heel dichtbij haar ook verslaafd is, moet ze de bron zien te vinden. Maar gaat dat ten koste van haar vriendschappen?

Eindoordeel

Ik vond ‘My soul to keep’ wel een van de spannendere boeken in de serie. Ik had wel al vrij snel door wie er verslaafd was, dat was wel jammer. Maar toch, ik kon het boek moeilijk neerleggen dus het blijft het toch een aanrader.

Specificaties

My soul to keep by Rachel Vincent
Series: Soul screamers #3
Published by Harper Collins UK
Genres: Fantasy
Pages: 384
ISBN: 9780778304104

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *