My soul to save – Rachel Vincent

My soul to save

When Kaylee Cavanaugh screams, someone dies. So when teen pop star Eden croaks onstage and Kaylee doesn’t wail, she knows something is dead wrong. She can’t cry for someone who has no soul. The last thing Kaylee needs right now is to be skipping school, breaking her dad’s ironclad curfew and putting her too-hot-to-be-real boyfriend’s loyalty to the test. But starry-eyed teens are trading their souls: a flickering lifetime of fame and fortune in exchange for eternity in the Netherworld-a consequence they can’t possibly understand. Kaylee can’t let that happen, even if trying to save their souls means putting her own at risk…

Mijn mening

Je hebt al eerder kunnen lezen over het eerste boek in de Soul Screamers serie, My soul to take. My Soul to Save is het tweede boek van Rachel Vincent in deze serie. In dit boek krijgt banshee (bean sidhe) Kaylee te maken met een popsterretje wat dood neer valt, maar waarbij Kaylee niet “zingt” (schreeuwt, zij begeleid zielen naar de andere kant door middel van zingen, voor ons klinkt het als schreeuwen). Kaylee zingt alleen voor overleden mensen met een ziel. Heeft deze persoon geen ziel? Door het uitzoeken hiervan, riskeert Kaylee niet alleen haar leven, maar ook haar relatie met haar vader.

Kaylee wil natuurlijk iedereen redden, maar is dat wel mogelijk?

Eindoordeel

Ook ‘My soul to save’ leest lekker weg. Je begint Kaylee, haar vader en haar vriendje Nash nu beter te leren kennen en ook hier wilde ik graag weten hoe het afloopt. Je weet dat het een serie is dus de kans is groot dat het verhaal een open einde heeft, maar dat heeft me niet tegen gehouden. Het blijft een leuk boek om te lezen en zeker een aanrader als je wat sneller door een boek wilt gaan.

Specificaties

My soul to save by Rachel Vincent
Series: Soul screamers #2
Published by Harper Collins UK
Genres: Fantasy
Pages: 400
ISBN: 9780778304357

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *