Internetgodinnen – Suzan Eikelenstam

Internetgodinnen

Suzan Eikelenstam beschrijft in een eenvoudig stappenplan hoe je een webshop begint en er een doorslaand en blijvend succes van maakt. Zij interviewde de bekendste e-commerce vrouwen van Nederland over hun succes en verzamelde de beste adviezen voor lezers die ook aan de slag willen. Experts doen exclusief in dit boek voorspellingen over de markt en bekende hoofdredacteuren vertellen hoe de media met deze trend mee (moeten) gaan. Kortom: Internetgodinnen is een must read voor iedereen die zich al dan niet professioneel voor deze groeiende markt interesseert.

Mijn mening

Ik vind het leuk om over verschillende vakgebieden te lezen. Ook heb ik een tijdje mijn eigen webshop gehad. Het meeste hierover lees ik online, maar soms ook in boeken. “Internetgodinnen” van Suzan Eikelenstam stond al even op mijn lijstje en nu heb ik ‘m eindelijk gelezen. Het boek is ingedeeld in stappen, in plaats van hoofdstukken. Het leest heel fijn, want je zet echt in 10 stappen je eigen webshop op.

Eindoordeel

Suzan heeft een aantal succesvolle vrouwelijke webshopeigenaren geïnterviewd voor dit boek en dat vind ik altijd fijn om te lezen. Je hoort natuurlijk wel de succesverhalen, maar iedereen is ergens begonnen. Hoe lastig het is en hoe hard je moet werken hoor je niet zoveel. Ondanks dat het boek wat gedateerd is (het is immers uit 2010), heb je nog heel veel aan de tips. En dus zeker een aanrader als je van plan bent om je eigen webshop te starten!

Suzan Eikelenstam heeft nu ook een nieuw boek uit, Webhelden. Deze heb ik nog niet gelezen, maar staat zeker op mijn verlanglijstje.

Specificaties

Internetgodinnen by Suzan Eikelenstam
Published by Boekerij
Genres: Management
Pages: 190
ISBN: 9789022557464

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *